SZEGÁNA Kft.

Alapadatok

Név: SZEGÁNA Kft.
Székhely: Magyarország, , Dorozsmai út 143.
Telefonszám:
Fax: +3662554640
E-mail:
Honlap: Honlap
Regisztrált:

Hirdetések

Feladott hirdetések száma: 22 db

Cégleírás

A Szegána Kft-t 1990-ben három magánszemély alapította. Az alapítók a szegedi Gabonatermesztési Kutatóintézetben dolgoztak, mindannyian gazdag vetőmagos múlttal rendelkeznek. Termelés, termeltetés és vetőmag feldolgozás adta a gyakorlati hátteret. Mára a három alapító személy közül kettő kivált, így az alapítók közül Nagy Miklós, az ügyvezető igazgató maradt a vállalatnál.
A Szegána Kft. legfőbb tevékenysége a mezőgazdasági gépforgalmazás, emellett jelentős még az alkatrész és a vetőmag kereskedelem.

A cég az évek folyamán folyamatosan bővült, a szegedi központ megvásárlása 1995-ben történt, mely korábban a helyi termelő szövetkezet központja volt. Ez a telephely azóta számos fejlesztésen ment keresztül. Jelenleg a raktáron levő gépek nagy része itt található. 2009-ben a cég Dunántúlon, Kaposváron is vásárolt egy telephelyet, ahol az érdeklődők meg is tekinthetik a gépeket.

Országosan 7 területi képviselővel dolgozik a cég, akik személyesen is felkeresik a gazdákat, javasolnak az igényeknek megfelelő gépeket, bemutatják azokat, referencia helyeket mutatnak, a vásárlás könnyítése érdekében pedig segítenek az esetleges hitel vagy lízing ajánlattal. A 7 képviselet lefedi az ország teljes területét.

Büszkén állíthatja a cég, hogy teljes szántóföldi gépkínálattal áll a gazdálkodók rendelkezésére, de a szántóföldi gépek mellett ültetvény gazdálkodás, állattartás és kommunális gépek is megtalálhatóak a kínálatunkban. A cég termékeinél az alapvető filozófia, hogy minőségi, tartós, jól használható gépeket ajánljunk a gazdák számára, mert ezekkel elégedett lehet a kezelő, bizalma lesz az adott márkában, ezzel együtt a cégben is.

Ízelítő általunk forgalmazott legfontosabb márkákból, termékekből: BOGBALLE műtrágyaszóró; JYMPA altalajlazító; MASCAR bálázó, bálacsomagoló és vetőgép; DAL-BO henger és tárcsa; CAFFINI permetező; EVERUN rakodók; MAXIMAL targonca; KAIDELI és SERRAT zúzók. Termékkínálatunk folyamatosan bővül!

Évente jó pár kiállításon, nagy területtel részt veszünk, ahol bemutatunk néhány gépet a kínálatunkból. Minden évben kiállítunk, Budapesten az AGROMASH EXPO-n, Debrecenben a FARMER EXPO-n, Bábonán a Bábolnai Napokon, továbbá még Szentlőrincen és Hódmezővásárhelyen is. A kiállításokon több termékünk is nyert már vásári díjakat itthon és külföldön is pl.: Bogballe műtrágyaszóró, JF silózó, DAL-BO henger.

Legfrissebb hirdetések

Maximal RT25 terep targonca fordító toronnyal

11 240 000 Ft 9 990 000 Ft +áfa

Everun ER380 mini rakodó

3 900 000 Ft +áfa

Everun ER35 rakodó

12 950 000 Ft +áfa