Inter-mix kft

Alapadatok

Név: Inter-mix kft
Székhely: Magyarország, , Rétifarkas utca 6.
Telefonszám:
E-mail:
Honlap: Honlap
Regisztrált:

Hirdetések

Feladott hirdetések száma: 6 db

Cégleírás

15 éve foglalkozunk mezőgazdasági gépek kereskedelmével. A jövőbe mutató technológiáinkkal a legteljesebb formában kívánjuk támogatni partnereinket a szarvasmarha-tartás során. A gépkereskedelmi üzletág 2005-ben a Trioliet takarmánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazásával indult. Ekkor még takarmányozási szolgáltatásunk kiegészítőjeként voltunk jelen a piacon a holland gyár termékével.
2009-től lettünk hivatalos importőre a szintén holland Giant derékcsuklós rakodógépeknek, 2011-től a német Holm&Laue, majd 2014-től a dán ColoQuick termékeknek.

Hivatalos importőrként a hazai állattenyésztési géppiac meghatározó szereplőjévé váltunk a Holm&Laue Milk Taxival és a ColoQuick koloszt-rumkezelő rendszerrel, melyet a termék professzionalitásának, valamint a stabil, megbízható mű-szaki háttértámogatásunknak köszönhetünk.

Új piaci szegmensként 2018 óta a mezőgazdasági szektor mellett sportegyesületek, létesítményüzemeltetők, kertészeti vállalkozások és építőipari cégek részére is nyújtunk megoldásokat a holland Giant és a cseh Seco termékekkel. A derékcsuklós rakodógépek és a fűnyírótraktorok hosszú távú be-fektetésként segítik a munkavégzést.
A Giant derékcsuklós és négykerék-kormányzású rakodógépei 76 lóerős teljesítményig 29-féle fix- és teleszkópos gémmel rendelkező típussal igyekeznek kielégíteni a felhasználók igényeit. Hidrosztatikus hajtásuk könnyű kezelhetőséget, gyors irányváltást és fokozatmentes lehajtást tesz lehetővé.
A Seco megbízhatóságával és kimagasló ár-érték arányával vált meghatározóvá az európai piacon. Univerzális fűnyírótraktorai a félprofesszionális kategóriába tartoznak. Különböző munkaeszközökkel és kaszákkal nyújt megoldást elhanyagolt bozótos részekre, vagy akár pázsitokra,elburjánzott, nádas, magas füves területekre is.

Legfrissebb hirdetések

GIANT G1200 kompakt rakodógép

13 000 000 Ft 10 890 000 Ft +áfa

GIANT SK252 mini rakodógép

9 900 000 Ft 8 490 000 Ft +áfa