Bene keltetőgép 140

Views 2983

Leírás

A keltetőgép 140db tyúk tojás keltetésére alkalmas, anyaga 30mm vastagságú XPS hungarocell, külső mérete 600x700x260mm. Alkalmas minden háztáji szárnyas: tyúk, liba, kacsa, pulyka, gyöngytyúk, fácán, fogoly, fürj keltetéséhez. Méretének köszönhetően strucc, emu keltetésére is alkalmas. A keltetési hőmérséklet állítható, így hüllők és méhek szaporítására is használható.


A keltetőgépek folyamatos fejlesztésével elértük a legjobb 90%-os kelési arányt, minimális áramfogyasztás mellett. Fűtőegységünk 0,1°C pontossággal tartja a keltetési hőmérsékletet. A PID vezérléssel, a hőfokszabályzó fokozatosan veszi vissza a fűtőbetét teljesítményét. Az egyenletes hőeloszlást pedig, a folyamatosan működő ventilátor biztosítja.A fűtőbetét a 100W-os teljesítményből a hőtartáshoz csupán 1kWh-át használ el 24 óra alatt. Nagy fűtőteljesítményének és jó szigetelésének köszönhetően, fűtetlen melléképületben is használható.


Alap esetben a keltetőgép forgató nélküli, a tojásokat egymás mellé, fektetve a hálóra kell helyezni. A tojások forgatását naponta kétszer kell elvégezni, egyik feléről a másikra, nedves ujjal átfordítva. Miért ajánljuk? A legjobb kelési arány csak kézi forgatással érhető el, mivel a tojások természetes módon fekszenek, így a gép kapacitása / férőhelye jobban kihasználható.


A keltetőgépek mellé automata tojásforgató külön kiegészítőként rendelhető. A rajta lévő motor, lassú áttételű, így a tojások forgatását folyamatosan végzi. A bölcsők, két óra eltelte alatt fordulnak el jobbról- balra. Folyamatos keltetéshez ajánlott, azonban jobb kelési arány nem érhető el vele, mint a hagyományos kézi forgatással. Léteznek félautomata, motor nélküli forgatók is, de ezek hátulütője, hogy a ciklikus gyakori forgatása nem biztosítható.


Termosztátunk hosszú élettartamú (lásd itt), meghibásodására több évig nem kell számolni. Keltetőgépünk bevizsgált, megbízható minőségű! Készülékeinkre 3 év garanciát vállalunk! https://heatcontroll.hu/keltetogep_bene_140-xps


Keltetőgépeink itt megtalálhatók:


https://heatcontroll.hu/hungarocell-keltetogepek

Jellemzők

Márka
HeatControll
Modell
Bene keltetőgép
Gyártás éve
2021