Bene-2 keltetőgép fűtőegység

Views 2576

Leírás

Keltetőgép házilag! Fűtőegység, egyedi keltetőgép építéséhez! 350W teljesítmény, maximum 400 literes légtérhez. A fűtőegység csomag magába foglalja a külön helyre helyezhető hőfokszabályzót és a nagy teljesítményű a fűtőtestet, nagy teljesítményű légkeverő ventilátorral felszerelve. Működésének lényege, hogy a fűtőtest nem a maximális teljesítménnyel fűt, hanem, a beállított hőfok előtt fokozatosan visszaveszi a teljesítményt és a kívánt hőmérsékletet 0,1°C pontossággal tartja. Bármilyen régi vagy új típusú keltetőgépjébe helyezve, a hőmérséklet biztosan az optimális szinten tartható, a fűtőbetét teljesítménye 350w-ig állítható.


Az egység csomag két külön részből áll. A termosztát a keltető ház oldalára vagy tetejére helyezhető, a hőmérséklet érzékelő szenzor hossza 1 méter. A fűtőbetéteket és a ventilátort tartalmazó egységet a fűtendő légtér alsó felébe érdemes elhelyezni.


Készülékünk bevizsgált, teljes biztonsággal működtethető, és használatával kiváló kelési arányok érhetők el. Minden fajta tojás keltetéséhez (kivéve bolti és csoki:) Tyúk, Liba, Kacsa, Gyöngyös, Pulyka, Fácán, Fürj, Galamb, Strucc, Emu, Díszmadarak... Mivel a keltetési hőmérséklete állítható, így hüllők és méhek szaporítására is használható.


További részletek: https://heatcontroll.hu/bene2_ketletogep-futoegyseg


Minden keltetőgépünk itt megtalálható:


https://heatcontroll.hu/hungarocell-keltetogepek

Jellemzők

Márka
HeatControll
Modell
Bene2 keltetőgép fűtőegység
Gyártás éve
2021