Próbálja ki precíziós eszközeinket!

Views 1088

Leírás

Az Isaria Fritzmeier növényszenzor segítségével lehetőségünk nyílik kalászos és kapás szántóföldi kultúrákban aktuális igény szerinti, valós idejű, helyspecifikus tápanyagellátásra, illetve növekedésszabályozó szerek kijuttatására.


A növényszenzort a termelésben műtrágyaszóróval vagy permetezővel szinkronizálva, „real-time” módban használjuk, a szenzorok segítségével érzékelt információ függvényében valós időben történik a kijuttatás differenciálása. (Az eszköz előzetes szkennelés alapján off-line módban is használható)


Azok, akik 2021-ben szeretnék kipróbálni precíziós eszközeinket, esetleg tesztelni kívánják hatékonyságukat, azoknak mód nyílik ezen modern technológiai vívmányok kipróbálására saját üzemi körülményei között, egy kísérleti bérleti konstrukcióban. Az akcióban szerepel az Isaria növényszenszor, a talajszkennerek, és az ezekhez kapcsolódóan a változó mélységű talajművelést megvalósító eszközrendszerek bérlete is.


Sikeres alkalmazásukhoz szakmai és technikai segítséget is biztosítunk. Szolgáltatási formában -külön árajánlat alapján- vehető igénybe a Veris P4000 talajszelvény mintavevő, penetrométer és talajszkenner, amely elsődleges és alapos információkat szolgáltat a termőzónák hátterében meghúzódó talajtani tulajdonságaikról, mely lehetővé teszik a menedzsment zónák megismerését és precíziós tervezést.